De mooiste fruitbomen komen uit omgeving Appingedam

Wist u dat u in de omgeving van Appingedam de mooiste fruitbomen, maar ook rozenonderstammen, kruisbessen en bos- en haagplantsoen kunt krijgen? Bij J.H. Moed Boomkwekerijen kunt u de leukste kleine fruitbomen kopen. Maar omdat wij naast een fruitbomen kwekerij ook een boomkwekerij zijn, vormen wij ook het ideale adres voor een beukenhaag, buxus, leibomen en coniferen. Welke bomen wilt u kopen? Bel voor meer informatie naar 06-21192158 of maak direct een afspraak met ons vanuit Appingedam.

Hiervoor kunt u terecht bij onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij

Als fruitbomen kwekerij én boomkwekerij zijn wij gespecialiseerd in het kweken van bos- en haagplantsoen, kleine fruitbomen en rozenonderstammen. In het verbouwen van deze fruitboompjes en kwaliteitsplanten hebben we al meer dan 40 jaar ervaring. Naast de boomkwekerij beschikken wij tevens over een akkerbouwbedrijf. Hierdoor kunnen we altijd op nieuwe frisse grond onze fruitboompjes, kruisbessen, bomen en rozenonderstammen verbouwen. Dit zorgt ervoor dat wij ons als kwekerij kwalitatief onderscheiden van andere kwekers. Wij verkopen onze planten inmiddels (geheel in eigen beheer) door heel Europa.

Ons aanbod als u bomen wilt kopen nabij Appingedam

Waar wij in de jaren ‘70 begonnen met het verbouwen van rozenonderstammen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige boomkwekerij. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Buxus
  • Coniferen
  • Leibomen
  • Beukenhaag
  • Fruitboompjes

Kom bij ons precies die kleine fruitbomen en bomen kopen waar u naar op zoek bent vanuit Appingedam.

Hoe het begon bij rozenonderstammen

Vanuit een boeren akkerbouwbedrijf startte Jan Moed met het kweken van rozenonderstammen. Omdat dit zeer goed ging, breidde hij de boomkwekerij verder uit. Zo zijn er door de jaren heen steeds meerdere soorten planten bijgekomen. Deze groei werd voorgezet in zoon Bert Moed. Hij startte met de productie van kruisbessen en bos-en haagplantsoen. Inmiddels waren wij al ver buiten Appingedam bekend om onze kleine fruitbomen en andere gewassen. Inmiddels is Jeroen Moed, de derde generatie, alweer volop actief in de fruitbomen kwekerij en boomkwekerij om deze nog verder uit te bouwen. Weet u al welke bomen u wilt kopen?

Kom ook bomen of fruitbomen kopen vanuit Appingedam

Heeft u interesse in een partij fruitboompjes, kruisbessen of rozenonderstammen in Appingedam? Of bent u juist op zoek naar een mooie beukenhaag, buxus, leibomen en coniferen? Benader hiervoor J.H. Moed Boomkwekerijen. Bestel online uw bestelling of geef via 06-21192158 aan welke (fruit)bomen u wilt kopen. Mailen mag naar info@boomkwekerijmoed.nl. Wij leveren als ervaren boomkwekerij graag precies die gewassen in Appingedam die u van ons wenst.