J.H. Moed Boomkwekerij levert ook in Groningen

Wij zijn begonnen als een boeren akkerbouwbedrijf. Echter zijn wij in de zeventiger jaren begonnen met het verbouwen van rozenonderstammen die wij ook leveren in Groningen. Dit vormde het begin van onze boomkwekerij. Nu leveren we zelfs in Groningen. Maar hedendaags verbouwen we meer dan alleen rozenonderstammen. U kunt nu bij ons terecht voor fruitbomen, kleine fruitbomen, coniferen, leibomen, een beukenhaag en buxus. Maar ook voor kruisbessen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze doelstelling is om ons bedrijf in de toekomst nog verder te laten groeien. Heeft u vragen over wat onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij voor u kan betekenen in Groningen? U kunt dan contact opnemen door te bellen naar 06-21192158.

Wat wij doen als fruitbomen kwekerij en boomkwekerij

Wij specialiseren ons als boomkwekerij en fruitbomen kwekerij in het kweken van rozenonderstammen, haagplantsoen en kleine fruitbomen. Doordat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben, kunnen wij u in Groningen prima adviseren. Naast de boom- en fruitbomen kwekerij hebben wij ons eigen akkerbouwbedrijf. Hierdoor kunnen wij altijd op een nieuwe en frisse grond onze gewassen verbouwen. Hierdoor leveren wij een kwaliteit die andere kwekers niet behalen. Wist u dat u vanuit geheel Europa fruitbomen kunt kopen bij ons? Dit geldt ook voor onze fruitbomen, kleine fruitbomen, leibomen, beukenhaag, kruisbessen, coniferen en buxus.

Onze boomkwekerij en bomen kopen

Wilt u bomen kopen bij ons? We bieden u de keuze uit leibomen, kleine fruitbomen, fruitboompjes en u kunt ook gewone fruitbomen kopen. Bomen kopen bij ons betekent waar voor uw geld. Ook zorgen wij goed voor alles wat wij verbouwen, zodat u in Groningen alleen het beste krijgt. Dit passen wij toe op zowel onze kleine fruitbomen als fruitboompjes. Zo krijgt u de kwaliteit die u wenst.

Wilt u een buxus, beukenhaag, leibomen of coniferen?

Wij bieden u een ruime keuze in onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij. Zo kunt u onder andere coniferen, buxus, een beukenhaag en leibomen bij ons aanschaffen. Wat heeft u in Groningen nodig? Laat ons weten weten wat uw wensen zijn. Dan geven wij u een passend advies en krijgt u precies datgeen wat u wenst.

Contact vanuit Groningen met onze boom- en fruitkwekerij

Wat zijn uw wensen bij J.H. Moed boomkwekerij? Wilt u fruitboompjes, rozenonderstammen, kleine fruitbomen, kruisbessen, buxus, beukenhaag, buxus of leibomen? Geef aan welke bomen u wilt kopen, zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen leveren. Ook als u fruitbomen wilt kopen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-21192158. Mailen kan ook naar info@boomkwekerijmoed.nl. Uw boomkwekerij en fruitbomen kwekerij die ook levert in Groningen.