J.H. Moed Boomkwekerij in Nederland

Wij zijn van oorsprong een boeren akkerbouwbedrijf in Nederland. Maar in de jaren zeventig zijn wij begonnen met het verbouwen van rozenonderstammen in Nederland, wat het begin vormde van onze boomkwekerij. Tegenwoordig verbouwen wij meer dan alleen rozenonderstammen. Zo verbouwen wij kleine fruitbomen, fruitbomen, een beukenhaag, leibomen, coniferen en buxus. Ook produceren wij kruisbessen en hebben als doel om ons bedrijf nog verder uit te laten groeien. Wilt u meer weten over onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij in Nederland of wilt u producten afnemen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 06-21192158

De bezigheden van onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij

Als boomkwekerij en fruitbomen kwekerij specialiseren wij ons op het kweken van rozenonderstammen, kleine fruitbomen en haagplantsoen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in Nederland. Doordat wij naast de boom en fruit kwekerij ons eigen akkerbouwbedrijf hebben, kunnen we altijd op nieuwe frisse grond gewassen verbouwen. Dit heeft als voordeel dat wij kwaliteit kunnen leveren die andere kwekers niet kunnen leveren. Fruitbomen kopen kan bij ons vanuit heel Europa, net als al onze producten zoals kleine fruitbomen, fruitbomen, beukenhaag, leibomen, coniferen, buxus en kruisbessen.

Bomen kopen bij onze boomkwekerij

Als u bij ons bomen gaat kopen kunt u kleine fruitbomen, leibomen en fruitbomen kopen. Ook voor fruitboompjes bent u bij ons aan het juiste adres. Bomen kopen betekent bij ons dat u kwaliteit koopt. Wij verzorgen onze bomen optimaal, zodat u alleen het beste krijgt in Nederland. Dit geldt voor al onze bomen. Zowel voor kleine fruitbomen als fruitboompjes. U bepaalt welke u wilt kopen.

Wilt u een beukenhaag, leibomen, coniferen of een buxus?

Zoals al merkt heeft u bij onze boom- en fruitbomenkwekerij een ruime keuze. Zo ook als u een beukenhaag, leibomen, coniferen of een buxus wenst. Waar gaat uw voorkeur naar uit in Nederland? Laat ons uw wensen en eisen weten zodat wij u de juiste producten kunnen leveren, afgestemd op uw wensen.

Contact met onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij in Nederland

Weet u al waar u J.H. Moed boomkwekerij voor wilt benaderen? Kleine fruitbomen, fruitboompjes, rozenonderstammen, coniferen, kruisbessen, buxus, leibomen of misschien zelfs een beukenhaag? Laat ons weten wat voor een bomen u wilt kopen, zodat wij u deze kunnen leveren. Ook als u fruitbomen wilt kopen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06-21192158. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@boomkwekerijmoed.nl J.H. Moed is de boomkwekerij en fruitbomen kwekerij die u in Nederland zoekt.