Behoefte aan mooie fruitbomen in Noord-Holland?

Voor de mooiste fruitbomen, rozenonderstammen, kruisbessen en bos- en haagplantsoen in Noord-Holland, hoeft u alleen maar een afspraak te maken met J.H. Moed Boomkwekerijen, te vinden in Westerlee. Onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij staan inmiddels bekend als dé leveranciers van topkwaliteit fruitboompjes, buxus, leibomen, coniferen en een beukenhaag. Bel naar 06-21192158 als u leuke kleine fruitbomen wilt kopen of andere bomen wilt kopen voor in Noord-Holland.

De werkwijze van onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij

Voor zowel bos- en haagplantsoen, kleine fruitbomen als rozenonderstammen bent u bij onze fruitbomen kwekerij én boomkwekerij aan het juiste adres. Immers, wij verbouwen fruitboompjes en andere kwaliteitsplanten al meer dan 40 jaar. Wij onderscheiden ons bovendien op kwalitatief niveau van andere kwekers. Wij hebben namelijk naast onze boomkwekerij ook nog een akkerbouwbedrijf. Dit biedt ons de mogelijkheid onze fruitboompjes, kruisbessen, bomen en rozenonderstammen altijd op nieuwe frisse grond te verbouwen. Breng ook een bezoekje aan onze mooie gewassen of bestel ze direct.

Weet u al welke bomen u wilt kopen voor in Noord-Holland?

Waar we eerst alleen maar rozenonderstammen verbouwden, zijn wij nu uitgegroeid als internationale en veelzijdige boomkwekerij. Zo verbouwen wij:

  • Buxus
  • Coniferen
  • Leibomen
  • Beukenhaag
  • Fruitboompjes

Kom langs vanuit Noord-Holland en kom bij ons kleine fruitbomen en bomen kopen.

Het begon allemaal met rozenonderstammen

Al in de jaren ‘70 begon Jan Moed vanuit een boeren akkerbouwbedrijf rozenonderstammen te verbouwen. Deze planten waren ontzettend populair. Hierdoor besloot Jan de boomkwekerij uit te breiden met steeds meer verschillende soorten planten. Zoon Bert zette deze groei voort en kweekte op een gegeven moment zowel kruisbessen, kleine fruitbomen als andere gewassen. Momenteel is Jeroen, de derde generatie Moed, actief met de uitbreiding van de fruitbomen kwekerij en boomkwekerij. Wij hebben al veel bos- en haagplantsoen mogen leveren in Noord-Holland en ver daarbuiten. Ontdek ons ook en kom onze bomen kopen.

Bomen of fruitbomen kopen bij ons vanuit Noord-Holland

Bent u vanuit Noord-Holland op zoek naar leuke fruitboompjes, kruisbessen of rozenonderstammen? Of heeft u behoefte aan een kwalitatieve beukenhaag, buxus, leibomen of coniferen? Bij J.H. Moed Boomkwekerijen kunt u de mooiste (fruit)bomen kopen. Benader onze boomkwekerij via telefoonnummer 06-21192158 of stuur een mail naar e-mailadres info@boomkwekerijmoed.nl. Dan geniet u straks ook van de allermooiste bomen in Noord-Holland.