Levering in Veendam door J.H. Moed Boomkwekerij

Toen wij starten met de onderneming waren wij een boeren akkerbouwbedrijf. In de jaren ‘70 zijn wij gestart met rozenonderstammen verbouwen, die wij ook leveren in Veendam. Dit is de start geweest van de boomkwekerij van tegenwoordig. Zo kunt u ook vanuit Veendam bij ons een bestelling plaatsen. Tegenwoordig verbouwen wij niet alleen meer rozenonderstammen. Zo vindt u bij ons buxus, een beukenhaag, leibomen, coniferen, kleine fruitbomen en fruitbomen. Wilt u kruisbessen? Die verbouwen wij ook. Wij hebben als drive ook om ons bedrijf steeds verder te ontwikkelen. Wilt u meer weten over de producten van onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij en hoe u deze kunt bestellen vanuit Veendam? Neem dan telefonisch contact op en bel 06-21192158.

De activiteiten van de boomkwekerij en fruitbomen kwekerij

Ons specialisme als fruitbomen kwekerij en boomkwekerij ligt bij het kweken van haagplantsoen, kleine fruitbomen en rozenonderstammen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring en dat zult u terugzien als wij onze producten leveren in Veendam. Ook hebben we een eigen akkerbouwbedrijf naast de boom- en fruitkwekerij. Door onze eigen akker hebben we altijd de beschikking over vruchtbare grond. Dit is dan ook waarop wij ons onderscheiden ten opzichte van andere kwekers. U kunt zelfs vanuit geheel Europa bij ons fruitbomen kopen. Maar dit gegeven geldt ook bij onze kleine fruitbomen, leibomen, beukenhaag, fruitbomen, coniferen, buxus en kruisbessen.

Bomen kopen bij J.H. Moed Boomkwekerij

Bomen kopen? Bij J.H. Moed kunt u kiezen uit kleine fruitbomen, fruitboompjes, leibomen en als u uw keuze al gemaakt heeft, kunt u ook meteen fruitbomen kopen. Besluit u bomen te kopen, dan zorgen wij dat u de beste krijgt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als afnemer in Veendam tevreden bent. Of wij nu kleine fruitbomen of fruitboompjes leveren, u krijgt waar voor uw geld.

Gaat u voor een beukenhaag, leibomen, coniferen of een buxus?

Dankzij een breed aanbod van onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij heeft u een ruime keuze. U kunt bij ons terecht voor leibomen, een beukenhaag, buxus en coniferen, maar zoals u leest bieden wij u in Veendam nog meer producten. Geef uw wensen aan zodat wij ons aanbod op u kunnen afstemmen.

Contact vanuit Veendam met J.H. Moed Boomkwekerij

Wat zijn uw verwachtingen van J.H Moed boomkwekerij? Gaat u voor leibomen, buxus, een beukenhaag, kruisbessen, kleine fruitbomen, rozenonderstammen of fruitboompjes? Laat ons weten welke bomen u wilt kopen, zodat u deze zo snel mogelijk heeft. Dit geldt ook als u fruitbomen wilt kopen. U kunt ons bellen op 06-21192158. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@boomkwekerijmoed.nl. Levering in Veendam is voor onze boom- en fruitbomen kwekerij geen enkel probleem.