Haal de mooiste fruitbomen uit omgeving Winschoten

Op slechts 10 minuten van Winschoten kunt u de mooiste fruitbomen, rozenonderstammen, kruisbessen en bos- en haagplantsoen krijgen. En wel in Westerlee bij J.H. Moed Boomkwekerijen. Bezoek onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij om de leukste kleine fruitbomen te kopen. Wij zijn het ideale adres voor een beukenhaag, buxus, leibomen en coniferen. Weet u al welke bomen u wilt kopen? Bel naar 06-21192158 of kom direct langs vanuit Winschoten.

Zo werken wij bij onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij

Wij zijn als fruitbomen kwekerij én boomkwekerij gespecialiseerd in het verbouwen van bos- en haagplantsoen, kleine fruitbomen en rozenonderstammen. In het kweken van allerhande fruitboompjes en kwaliteitsplanten hebben we al meer dan 40 jaar ervaring. Omdat we naast de boomkwekerij beschikken over een akkerbouwbedrijf, kunnen we onze fruitboompjes, kruisbessen, bomen en rozenonderstammen altijd op nieuwe frisse grond verbouwen. Hierdoor onderscheiden wij ons op kwalitatief niveau van andere kwekers. Inmiddels verkopen wij onze gewassen (geheel in eigen beheer) door heel Europa.

Welke bomen wilt u kopen voor in Winschoten?

Waar wij in het begin alleen rozenonderstammen verbouwden, staan wij inmiddels bekend als een veelzijdige boomkwekerij. Zo verbouwen wij:

  • Buxus
  • Coniferen
  • Leibomen
  • Beukenhaag
  • Fruitboompjes

Bij ons kunt u precies die kleine fruitbomen en bomen kopen die u wenst in Winschoten.

Opgebouwd vanuit een start met rozenonderstammen

Jan Moed begon vanuit een boeren akkerbouwbedrijf rozenonderstammen te kweken. Deze planten vonden gretig aftrek in de regio van Winschoten. Dit motiveerde Jan om de boomkwekerij uit te breiden. Er kwamen steeds meerdere soorten planten bij. Zoon Bert zette deze groei door. Hij vergrootte de kwekerij met kruisbessen, bos-en haagplantsoen, kleine fruitbomen en andere gewassen. Jeroen, de derde generatie Moed, is momenteel volop actief in de fruitbomen kwekerij en boomkwekerij en wil deze nog verder uitbreiden. Zo kunt u straks nog meer verschillende bomen kopen.

Bomen of fruitbomen kopen voor in Winschoten kan bij ons

Voor een mooie partij fruitboompjes, kruisbessen of rozenonderstammen voor in Winschoten, hoeft u alleen maar even op bezoek bij J.H. Moed Boomkwekerijen in Westerlee. Ook hebben wij voor u de juiste mooie beukenhaag, buxus, leibomen en coniferen. Kom langs of neem contact met ons op via 06-21192158 of info@boomkwekerijmoed.nl. Bij onze veelzijdige boomkwekerij kunt u precies die (fruit)bomen kopen die u wenst in Winschoten.