J.H. Moed Boomkwekerij

Van oorsprong was onze boomkwekerij een boeren akkerbouwbedrijf. In de jaren zeventig zijn wij begonnen met het verbouwen van rozenonderstammen. Dit is dan ook het begin geweest van onze kwekerij. Tegenwoordig kweken wij veel meer dan rozenonderstammen alleen. De groei van onze boomkwekerij is doorgezet door tegenwoordig ook kruisbessen en bos en haagplantsoen te produceren. Maar wij staan niet stil. Wij zijn van plan om onze boomkwekerij nog veel verder te laten groeien.

Specialisatie van de boomkwekerij

Onze specialisatie ligt bij het kweken van rozenonderstammen, kleinfruit en bos- en haagplantsoen. Ook hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het verbouwen van kwaliteitsplanten. Tevens hebben wij een akkerbouwbedrijf naast onze kwekerij. Dit heeft als voordeel dat wij altijd op nieuwe frisse grond de gewassen verbouwen. Hierdoor leveren wij een kwaliteit waar andere kwekers niet aan kunnen voldoen.

Bomen kopen bij onze boomkwekerij

De verkoop van onze planten en bomen gebeurt door heel Europa. U kunt bij ons allerlei bomen kopen. Bekijk ons aanbod en geef aan welke bomen en planten u wilt kopen. Of u nu kleine fruitbomen of gewone fruitbomen wilt kopen, wij hebben het allemaal en meer. Wij besteden veel aandacht aan onze bomen en planten zodat u de beste kwaliteit krijgt. Wilt u meer weten over onze manier van verbouwen dan kunt u ons altijd benaderen voor een informatief gesprek.

Wat wij verbouwen in de boomkwekerij

Door onze ervaring en de manier waarop wij onze bomen en planten kweken, kunt u ervan uitgaan dat u waar krijgt voor uw geld. De bomen en planten worden bij ons optimaal verzorgd. Bij ons kunt u terecht voor de volgende bomen en planten:

  • Kruisbessen
  • Kleine fruitbomen
  • Rozenonderstammen
  • Fruitbomen
  • Beukenhaag
  • Leibomen
  • Coniferen
  • Buxus

Contact met onze boomkwekerij

Wilt u meer weten over ons assortiment, of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u de juiste informatie kunnen geven. Zo weet u te allen tijde wat u aanschaft en ook dat wij kwaliteit leveren. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-21192158. U kunt ook een mail sturen naar info@boomkwekerijmoed.nl. Wij leveren kwaliteit als boomkwekerij.