Welke fruitbomen wenst u aan te schaffen?

Bij J.H. Moed Boomkwekerijen kunt u allerhande kleine fruitbomen kopen. In ons heeft u een partner gevonden met al meer dan 40 jaar ervaring in het verbouwen van diverse fruitboompjes. Wilt u ook meteen mooie hagen of rozenonderstammen kopen? Wij kweken het allemaal. Neem een kijkje in onze boomkwekerij in Westerlee of bel naar 06-21192158 om aan te geven welke fruitbomen u wilt kopen.

Voor deze fruitbomen zijn wij uw ideale adres

Onze boomkwekerij heeft zich gespecialiseerd in kleinfruit. Onder kleinfruit vallen onder andere bessen, bramen, frambozen en aardbeien. Wij hebben een indrukwekkende collectie aan kruisbessen en aalbessen staan. Het is niet zo vreemd dat veel mensen deze struikjes en fruitboompjes willen kopen. Een belangrijk voordeel van een fruitboom, is dat u niet alleen een boom, maar ook meteen heerlijk fruit aanschaft. Daarnaast zijn fruitbomen prachtig om te zien, vanwege de mooie kleurrijke bloesem en vruchten. Tot slot voldoet een fruitboom prima als organische tuinafscheiding. Geniet ook van deze voordelen en koop uw gewenste fruitbomen.

Dit kunt u verder nog kopen bij onze boomkwekerij

Bij onze boomkwekerij kunt u allerhande gewassen kopen. Dit maakt van ons voor veel mensen, uit heel Europa, een gewaardeerde, complete partner. Heeft u naast fruitboompjes nog andere planten of bomen nodig? Neem dan contact met ons op of bezoek onze kwekerij. Wij informeren u graag over wat wij zoal aanbieden. Doordat wij naast onze kwekerij voorzien zijn van een akkerbouwbedrijf, gebruiken wij voor onze gewassen altijd nieuwe, verse grond. Neem contact met ons op en ontdek onze gewassen van topkwaliteit.

Eerst enkel rozenonderstammen, nu diverse fruitboompjes

Nu bieden wij allerhande fruitboompjes, struiken, hagen en planten aan. Maar zo is het niet altijd geweest. We begonnen enkel als boeren akkerbouwbedrijf. In de jaren ‘70 besloot Jan Moed daarnaast rozenonderstammen te verbouwen. De kweek van deze planten verliep ontzettend goed. Hierdoor besloot Jan nog meer plantensoorten toe te voegen. Zoon Bert deed later hetzelfde en voegde kruisbessen, aalbessen en kleine fruitboompjes toe. Jeroen Moed, de derde generatie, is momenteel actief en zet ook enthousiast de groei voort. Ontdek ook onze gedrevenheid en passie door een afspraak met ons te maken.

Kom bij ons uw fruitbomen kopen

Bent u op zoek naar leuke fruitbomen? Kijk dan gerust eens rond naar wat u zoal bij J.H. Moed Boomkwekerijen kunt kopen. Kom bij ons langs in Westerlee of geef uw wensen aan ons door via 06-21192158 of info@boomkwekerijmoed.nl. Bij ons kunt u diverse fruitbomen kopen van topkwaliteit.