J.H. Moed Boomkwekerijen uw fruitbomen kwekerij

Voordat wij fruitbomen gingen kweken, waren wij eerst een boeren akkerbouwbedrijf. Sinds de zeventiger jaren zijn wij gestart met het kweken van rozenonderstammen. Tegenwoordig bieden wij een ruim aanbod in bomen en planten als kwekerij. Ook hebben wij als bedrijf een groei doorgemaakt door kruisbessen en bos- en haagplantsoen te produceren. Wij hebben echter de wens om in de toekomst nog verder te groeien als kwekerij.

Specialisatie van onze fruitbomen kwekerij

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van rozenonderstammen, kleinfruit en bos- en haagplantsoen. Maar wij hebben ook nog eens 40 jaar ervaring in het verbouwen van kwaliteitsplanten. Ook maken wij gebruik van ons eigen akkerbouwbedrijf. Door onze eigen akkers kunnen wij de kwaliteit leveren die andere kwekers niet behalen. Dit geldt ook voor het kweken van onze fruitbomen.

Fruitbomen leveren in Europa

Onze kwekerij levert planten en bomen door heel Europa. Wij hebben een breed assortiment, zodat u een ruime keuze heeft. Kijk ook eens op uw gemak op onze website wat wij nog meer aanbieden vanuit onze kwekerij. Zo hebben wij bomen in verschillende formaten en verzorgen wij onze bomen en planten zeer goed, zodat u de kwaliteit krijgt die u wenst. Wilt u meer informatie over onze werkwijze en het leveren van onze producten in Nederland en Europa? U kunt ons altijd benaderen voor een informatief gesprek.

Wat wij in de kwekerij verbouwen naast fruitbomen

Doordat wij jaren ervaring hebben in het kweken en verbouwen van planten en bomen, kunt u er zeker van zijn dat u bij ons kwaliteit krijgt. Maar wij bieden meerdere producten aan via onze kwekerij. Zo kunt bij ons terecht voor:

  • Beukenhaag
  • Leibomen
  • Coniferen
  • Buxus
  • Kruisbessen
  • Kleine fruitbomen
  • Rozenonderstammen
  • Fruitbomen

Contact met de fruitbomen kwekerij

Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld ons assortiment, of heeft u andere vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag voor u, zodat u de juiste keuze kunt maken. Heeft u definitief besloten om producten bij ons af te nemen? Neem dan contact met ons bedrijf op, zodat wij u de producten kunnen leveren. Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 06-21192158. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@boomkwekerijmoed.nl. U heeft uw fruitbomen kwekerij gevonden.