De mooiste fruitboompjes vindt u bij ons

Bent u op zoek naar mooie fruitboompjes? Kom dan langs bij J.H. Moed Boomkwekerijen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het verbouwen van diverse fruitbomen. Daarnaast kunt u meteen uw gewenste hagen, rozenonderstammen en bos- en haagplantsoen bij ons aanschaffen. Dit maakt van ons uw complete partner. Bent u benieuwd naar onze gewassen? Bel naar 06-21192158, breng een bezoekje aan onze kwekerij en koop uw gewenste fruitboompjes.

Ons aanbod in fruitboompjes

Onze kwekerij is gespecialiseerd in kleinfruit. Onder kleinfruit worden onder andere bessen, bramen, frambozen en aardbeien verstaan. Bij onze kwekerij vindt u een mooie collectie aan kruisbessen en aalbessen. Deze fruitboompjes en struiken zijn erg populair, omdat ze in meerdere behoeftes voorzien. Ten eerste creëren ze de heerlijkste vruchten. Ten tweede is een fruitboom of -struik, vanwege de mooie kleuren van het fruit, prachtig om te zien. Een derde voordeel is dat kleine fruitbomen prima kunnen functioneren als organische tuinafscheiding. Onze bomen en struiken zijn mooi vol en in goede conditie, zodat zij eventuele inkijk prima kunnen weren.

Algemene informatie over onze boomkwekerij

Onze boomkwekerij is enorm veelzijdig in haar aanpak. Zo bieden wij een breed aanbod aan gewassen aan. Wij verbouwen namelijk niet alleen fruitboompjes, maar ook bos- en haagplantsoen en rozenonderstammen. Daarnaast beschikken wij niet alleen over een kwekerij, maar zijn we ook voorzien van een akkerbouwbedrijf. Dit biedt ons de mogelijkheid onze gewassen te allen tijde te verbouwen op nieuwe, verse grond. Onze aanpak is inmiddels al ver buiten onze eigen regio bekend. Zo worden wij vanuit heel Europa veelvuldig ingeschakeld voor het leveren van fruitbomen. Volgt u ook?

Van rozenonderstammen naar fruitbomen

Alvorens wij internationaal opereerden als veelzijdige boomkwekerij, waren we niet veel meer dan een boeren akkerbouwbedrijf. Vanuit daar begon Jan Moed, in de jaren ‘70, met het verbouwen van rozenonderstammen. Omdat deze planten zeer goed groeiden, besloot Jan meer soorten toe te voegen. Zoon Bert nam later deze kwekerij over. Hij voegde kruisbessen, aalbessen en kleine fruitbomen toe. Momenteel is de derde generatie, Jeroen Moed, actief in de kwekerij. Ook hij zet de groei enthousiast voort. Maak een afspraak met ons en ontdek ook onze gedrevenheid en passie.

Uw adres voor fruitboompjes

Heeft u interesse in leuke fruitboompjes? Kom dan langs in Westerlee en aanschouw ons ruime assortiment aan fruitbomen en -struiken. U mag uw wensen ook telefonisch aan ons doorgeven via 06-21192158 of stuur een mail naar info@boomkwekerijmoed.nl. Maak snel een afspraak met J.H. Moed Boomkwekerijen en ontdek wat wij u kunnen leveren aan fruitboompjes.