De rozenonderstammen van J.H. Moed Boomkwekerijen

Ons bedrijf is in het verleden begonnen als boeren akkerbouwbedrijf maar tegenwoordig verbouwen we zelfs rozenonderstammen als boomkwekerij. Hiermee zijn wij begonnen in de zeventiger jaren. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij ook actief zijn als kwekerij. Maar wij doen meer. Zo verbouwen wij tegenwoordig ook kruisbessen en bos- en haagplantsoen. Wij hebben als kwekerij echter de ambitie om nog verder te groeien, zodat wij in de toekomst aan een nog breder en beter aanbod kunnen voldoen. Wilt u ook meer weten over rozenonderstammen of wilt u deze kopen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 06-21192158.

Onder andere gespecialiseerd in rozenonderstammen

De specialisatie van onze kwekerij bestaat uit het kweken van rozenonderstammen, kleinfruit en bos- en haagplantsoen. Tevens hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in het kweken van allerlei soorten kwaliteitsplanten. Ook hebben wij het voordeel dat wij naast de kwekerij een eigen akkerbouwbedrijf hebben. Hierdoor kunnen wij altijd op frisse nieuwe grond verbouwen. Door dit gegeven kunnen wij kwaliteit leveren waar de meeste kwekers niet aan kunnen voldoen.

De verkoop van rozenonderstammen

Wij leveren en verkopen producten door geheel Europa. Wij hebben een breed aanbod en leveren kwaliteit. Bekijk ook eens op uw gemak ons aanbod zodat u een goede en overwogen keuze maakt. Zo bent u verzekerd van de juiste aanschaf. Ook besteden wij veel aandacht in het verbouwen van onze bomen planten. Dit zult u dan ook terugzien in de kwaliteit die wij leveren. Wilt u meer weten over levering of heeft u andere vragen? U kunt altijd terecht bij ons voor een informatief gesprek.

Meer dan rozenonderstammen alleen

Doordat wij al vele jaren ervaring hebben in het kweken van allerlei soorten bomen en planten, kunt u ervan uitgaan dat uw geld goed besteedt zal zijn bij onze kwekerij. Wij hebben een breed aanbod en u kunt bij ons de volgende aankopen doen:

  • Fruitbomen
  • Beukenhaag
  • Leibomen
  • Coniferen
  • Buxus
  • Kruisbessen
  • Kleine fruitbomen

Rozenonderstammen aanschaffen?

Wilt u al een bestelling plaatsen of wilt u eerst meer informatie ontvangen? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen met onze boomkwekerij door te bellen naar 06-21192158. Maar mailen kan ook naar info@boomkwekerijmoed.nl. J.H. Moed Boomkwekerijen heeft de rozenonderstammen die u zoekt.