Uw adres voor een mooie beukenhaag

Heeft u behoefte aan een mooie beukenhaag? Neem dan contact op met J.H. Moed Boomkwekerijen. Bij onze boomkwekerij in Westerlee kunt u terecht voor diverse hagen, (fruit)bomen, rozenonderstammen en kruisbessen. Omdat wij al meer dan 40 jaar ervaren zijn in het vak, bent u verzekerd van kwalitatieve planten en bomen. Breng een bezoekje aan onze kwekerij voor een mooie beukenhaag of benader ons via 06-21192158.

Dit wilt u weten over een beukenhaag

Een beukenhaag is een erg populaire haagplant. Dit komt voornamelijk door het mooie blad, dat ook in de winter (verdord) aan de struik blijft hangen. De beste tijd om een beuk te planten is dan ook in de wintermaanden. Een beuk kan dan met blote wortels geleverd worden, zonder pot. Er bestaat een groene en een rode beuk. U kunt ervoor kiezen een dubbele of een enkele rij te planten. Met een dubbele rij geniet u sneller van een mooie, dichte haag. Beukenhagen doen het goed op zanderige gronden die niet te nat zijn.

Waarom kiezen voor onze boomkwekerij?

Onze boomkwekerij staat bekend als enorm veelzijdig. Ten eerste is er ons ruime aanbod. Wij verbouwen naast een beukenhaag ook ander hagen, (fruit)bomen, kruisbessen en rozenonderstammen. Ten tweede is er het feit dat wij niet alleen over een kwekerij beschikken, maar ook over een akkerbouwbedrijf. Hierdoor kunnen wij al onze gewassen te allen tijde verbouwen op nieuwe, verse grond. Onze veelzijdige aanpak wordt tot ver buiten onze eigen regio gewaardeerd. Wij leveren onze gewassen namelijk (geheel in eigen beheer) in heel Europa. Kies ook voor ons en bestel direct uw haag.

Het begon allemaal met rozenonderstammen

Voordat we een boomkwekerij waren, werkte Jan Moed op een boeren akkerbouwbedrijf. Aldaar, in de jaren ‘70, begon hij met het verbouwen van rozenonderstammen. Dit ging erg goed, waardoor hij besloot nog meer planten toe te voegen. Toen later zoon Bert de kwekerij overnam, werden er nog kruisbessen, bos- en haagplantsoen en kleine fruitbomen aan toegevoegd. Nu de huidige generatie, in de vorm van Jeroen Moed, actief is in de kwekerij, wordt de groei nog steeds enthousiast voortgezet. Benieuwd naar onze aanpak? Maak een afspraak.

Bezoek ons en schaf een beukenhaag aan

Heeft u interesse in een mooie beukenhaag? Plaats dan direct een bestelling of kom bij ons langs in Westerlee om onze gewassen te bekijken. U kunt telefonisch contact met J.H. Moed Boomkwekerijen opnemen via 06-21192158 of een mail sturen naar info@boomkwekerijmoed.nl. Wij helpen u graag aan een mooie, volle beukenhaag van topkwaliteit.