Bomen kopen bij J.H. Moed Boomkwekerijen

Voordat wij begonnen zijn met bomen verkopen, waren wij alleen een boeren akkerbouwbedrijf. Hierna zijn wij in 1970 begonnen met het verbouwen van rozenonderstammen. Dit is dan ook het product waar wij als kwekerij mee zijn begonnen. Echter doen wij tegenwoordig veel meer dan het verbouwen van rozenonderstammen. Zo zijn wij ook actief in het kweken van kruisbessen en bos en haagplantsoen. Maar wij staan niet stil en groeien door, zodat u bij ons nog meer producten kunt kopen.

Onze specialisatie en bomen verkopen

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het kweken van rozenonderstammen, kleinfruit en bos- en haagplantsoen. En al onze ervaring en specialisatie passen wij ook toe wanneer wij bomen kweken. Doordat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben, kunt u ervan uitgaan dat u in J.H. Moed Boomkwekerijen uw partner heeft gevonden. Ook hebben wij als groot voordeel dat wij ons eigen akkerbouwbedrijf hebben naast de kwekerij. Wij hebben dan ook de beschikking over nieuwe frisse grond om op te verbouwen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die andere kwekers niet kunnen leveren. Wilt u ook al overgaan tot kopen?

Bomen kopen en levering

Als u bomen en planten bij ons gaat kopen, leveren wij door geheel Europa en natuurlijk ook in Nederland. Wij hebben een breed assortiment zodat u een ruime keuze heeft als u besluit om producten bij ons bedrijf te kopen. Bekijk ons aanbod van bomen en zie welke mogelijkheden J.H. Moed allemaal biedt. Zo kunt u bij ons kiezen uit zowel kleine als grote fruitbomen. Wilt u meer weten over hoe wij verbouwen of heeft u vragen over levering? U kunt altijd bij ons terecht voor een informatief gesprek.

Wij verkopen meer dan bomen alleen

Door onze ruime ervaring en manier van verbouwen en kweken, krijgt u bij ons altijd waar voor uw geld. Wij verzorgen al onze producten optimaal, zodat u alleen kwaliteit krijgt. Maar wij hebben nog meer producten die u bij ons kunt kopen. Dit zijn:

  • Fruitbomen
  • Beukenhaag
  • Kleine fruitbomen
  • Rozenonderstammen
  • Leibomen
  • Coniferen
  • Buxus
  • Kruisbessen

Contact over bomen kopen

Bent u enthousiast geworden over ons assortiment? Of heeft u vragen over levering of over onze producten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, zodat u tevreden bent met uw aankoop. U kunt ons bellen op 06-21192158 of via de mail info@boomkwekerijmoed.nl. Bomen kopen doet u bij J.H. Moed.