Uw contact voor mooie coniferen

Bent u op zoek naar mooie coniferen? Maak dan kennis met J.H. Moed Boomkwekerijen, te vinden in Westerlee. In het verbouwen van onder andere bos- en haagplantsoen, fruitbomen, rozenonderstammen en kruisbessen hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring. Wij beschikken over de juiste kennis, grond en middelen voor het verbouwen van allerhande gewassen. Bezoek onze boomkwekerij of benader ons via 06-21192158 als u behoefte heeft aan coniferen.

Alles wat u wilt weten over coniferen

Coniferen zijn haagplanten en daarmee bijzonder geschikt voor het maken van hagen. Er bestaan zowel groene, gele als blauwe conifeerhagen. Voor alle soorten geldt dat snoeien erg belangrijk is voor de ontwikkeling van de plant. U creëert een mooie strakke gevulde haag als u deze minimaal één (liever twee) keer per jaar snoeit. Dit kunt u het beste, bij één keer, rond begin augustus doen. Ga niet snoeien op een te zonnige en warme dag, want die plotselinge hitte is niet prettig voor de net gesnoeide haag. Kiest u voor twee snoei momenten? Snoei dan ook in Juni, vlak na de eerste groei. Vraag ons naar meer informatie.

Zo werkt onze boomkwekerij

Wij verbouwen niet alleen coniferen, maar zijn ook gespecialiseerd in het kweken van ander bos- en haagplantsoen, kleine fruitbomen, kruisbessen en rozenonderstammen. Naast deze veelzijdige aanpak onderscheiden we ons op nog een punt van andere boomkwekerijen. Wij beschikken namelijk over een akkerbouwbedrijf. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid onze gewassen altijd te verbouwen op nieuwe frisse grond. Deze aanpak wordt al jaren enorm gewaardeerd in de zeer ruime omgeving. Wij leveren onze gewassen namelijk (geheel in eigen beheer) in heel Europa.

Waar onze boomkwekerij begon

Ruim 40 jaar geleden, in de jaren ‘70, begon Jan Moed, vanuit een boeren akkerbouwbedrijf, rozenonderstammen te kweken. Omdat deze planten zeer goed groeiden en daardoor erg populair waren in de regio, koos Jan er voor de boomkwekerij uit te breiden met steeds meer planten. Zoon Bert, die later de kwekerij overnam, zette deze groei door. Hij ging kruisbessen, bos-en haagplantsoen en kleine fruitbomen verbouwen. Ook is de huidige generatie Moed, Jeroen, weer volop actief met een verdere uitbreiding van de boomkwekerij. Kies ook voor deze professionele partner.

Koop bij ons uw coniferen

Kom langs bij J.H. Moed Boomkwekerijen voor de mooiste coniferen. Of neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling. U bereikt ons telefonisch via 06-21192158. Mailen mag naar info@boomkwekerijmoed.nl. Dan beschikt u straks ook over mooie coniferen.