J.H. Moed Boomkwekerijen voor uw fruitbomen

Voordat wij fruitbomen verkochten, is ons bedrijf gestart als boeren akkerbouwbedrijf en zijn wij onder andere uitgegroeid tot een boomkwekerij. Toen wij hiermee in de zeventiger jaren begonnen, zijn wij gestart met het verbouwen van rozenonderstammen. Hierdoor zijn wij dan ook een kwekerij begonnen. Wij hebben ook een ruim aanbod in fruitbomen. Benader ons om te bespreken of wij het aanbod hebben dat u zoekt. Ook verbouwen wij als kwekerij nog meer producten. Surf eens rustig op onze website om ons totale aanbod te bekijken. Wilt u meer weten over ons bedrijf en op welke manier wij onze gewassen kweken en verbouwen? Neem dan contact op, zodat wij u meer over onder andere fruitbomen kunnen vertellen.

Nederland en fruitbomen

Sinds 1875 maakte het telen van fruit in Nederland een sterke ontwikkeling door. Voordat dit gebeurde was de fruitteelt een kleine markt. In onze tegenwoordige tijd is het telen van fruit niet meer weg te denken en is het een volwaardige markt geworden. Door de opkomst van beroepsmatige teelt is de oppervlakte van hoogstamboomgaarden met kersen, peren en appels uitgebreid. Hierdoor is er tegenwoordig een ruime keuze in fruitbomen. Door de kennis die opgedaan is in kasteeltuinen en het buitenland is de fruitteelt in het begin van de twintigste eeuw sterk verbeterd. Hierdoor kwamen er betere rassen en ook een betere gewasbescherming.

Fruitbomen kopen bij onze kwekerij

Wij leveren als kwekerij onze planten en bomen door geheel Europa. Wat u ook kiest in ons aanbod. Bekijk ook eens ons totale aanbod op onze website. Dan weet u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij vinden het zeer belangrijk om kwaliteit te leveren en dat wij u als klant in de toekomst kunnen blijven helpen. Hierdoor geven wij een optimale verzorging aan onze bomen en planten. Heeft u vragen over levering binnen Europa of Nederland? Neem dan contact op zodat wij u hierover kunnen informeren.

Bestel uw fruitbomen bij onze kwekerij

Wilt u ook meer weten over ons aanbod? Of wilt u gewoonweg meer informatie ontvangen of producten bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op met J.H. Moed Boomkwekerijen door te bellen naar 06-21192158. Maar mailen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@boomkwekerijmoed.nl. Wij hebben de fruitbomen die u zoekt.