J.H. Moed Boomkwekerijen voor uw kleine fruitbomen

Wij zijn in eerste instantie begonnen als boeren akkerbouwbedrijf. Tegenwoordig zijn wij onder andere actief als boomkwekerij. In de zeventiger jaren zijn wij begonnen met het verbouwen van rozenonderstammen. Dit is dan ook de start geweest van onze kwekerij
of u nu kleine of van een normaal formaat fruitbomen wenst, wij hebben het allemaal. Maar wij verbouwen meer dan dit alleen. Bekijk eens op uw gemak ons aanbod en zie wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u een kleine of grote order plaatsen? Laat het ons weten zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij hebben als bedrijf nog steeds de ambitie om te groeien en om ons aanbod te verhogen.

Fruitbomen in Nederland

Fruitbomen komen voor in verschillende formaten. Zo heb je kleine en grote varianten. Vanaf ongeveer 1875 kwam in Nederland de fruitteelt sterk tot ontwikkeling. Hiervoor was de fruitteelt een kleine markt, maar is tegenwoordig uitgegroeid tot een volwaardige markt. Door beroepsmatige teelt is de oppervlakte van hoogstamboomgaarden met peren, kersen en appels uitgebreid. Zo is er tegenwoordig ook een ruime keuze in kleine fruitbomen. In het begin van de twintigste eeuw is de fruitteelt verbeterd door middel van de kennis en ervaring die is opgedaan in kasteeltuinen en het buitenland. Zo kwamen er betere rassen en kwam er een betere gewasbescherming.

Fruitbomen kopen bij J.H. Moed Boomkwekerijen

Onze boomkwekerij levert planten en bomen door heel Europa. Of dit nu kleine of grote bomen en planten zijn, wij leveren het. Bekijk ook eens ons aanbod en vertel ons welke producten u bij ons bedrijf wilt afnemen. Wij vinden het ook belangrijk dat wij kwaliteit leveren. Dit is dan ook de reden dat wij al onze planten en bomen de verzorging geven die zij nodig hebben. Heeft u vragen over onze manier van verbouwen? Dan kunt u altijd terecht bij ons voor een informatief gesprek. Ook als u vragen heeft over levering kunt u deze stellen.

Bestel uw kleine fruitbomen J.H. Moed Boomkwekerijen

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar ons aanbod in fruitbomen? Of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met J.H. Moed Boomkwekerijen. Wij beantwoorden graag al uw vragen voordat u een aanschaf doet. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-21192158. Ook kunt u een mail sturen naar info@boomkwekerijmoed.nl. Bestel uw kleine fruitbomen bij onze kwekerij.