De mooiste fruitbomen voor in Zuid-Holland komen uit Westerlee

Bent u op zoek naar de mooiste fruitbomen, rozenonderstammen, kruisbessen en bos- en haagplantsoen voor in Zuid-Holland? Maak dan kennis met J.H. Moed Boomkwekerijen, gelegen in Westerlee. Onze fruitbomen kwekerij en boomkwekerij opereert inmiddels internationaal. Wat zijn uw wensen? Wilt u leuke kleine fruitbomen kopen of bent u op zoek naar een beukenhaag, buxus, leibomen of coniferen? Bel naar 06-21192158 en kom bij ons bomen kopen voor in Zuid-Holland.

De aanpak van onze boomkwekerij en fruitbomen kwekerij

Als fruitbomen kwekerij én boomkwekerij verbouwen wij van alles. Dit gaat van bos- en haagplantsoen tot kleine fruitbomen tot rozenonderstammen. Het kweken van fruitboompjes en andere kwaliteitsplanten doen wij dan ook al meer dan 40 jaar. Wat ons onderscheidt van andere kwekers, is dat wij naast de boomkwekerij beschikken over een akkerbouwbedrijf. Dit maakt het ons mogelijk onze fruitboompjes, kruisbessen, bomen en rozenonderstammen altijd op nieuwe frisse grond te verbouwen. Benieuwd naar onze gewassen? Kom langs of plaats direct uw bestelling.

Deze bomen kunt u kopen voor in Zuid-Holland

Eerst verbouwden we alleen maar rozenonderstammen. Nu staan we internationaal bekend als een veelzijdige boomkwekerij. Wij verbouwen onder andere:

  • Buxus
  • Coniferen
  • Leibomen
  • Beukenhaag
  • Fruitboompjes

Kom ook kleine fruitbomen en bomen kopen bij ons vanuit Zuid-Holland.

Het begon allemaal met rozenonderstammen

Vanuit een boeren akkerbouwbedrijf begon Jan Moed, in de jaren ‘70 al, rozenonderstammen te verbouwen. Omdat deze planten gretig aftrek vonden, breidde Jan de boomkwekerij uit. Hij voegde steeds meer verschillende soorten planten toe. Deze groei werd voortgezet door zoon Bert. Op een gegeven moment werden er zowel kruisbessen, kleine fruitbomen als andere gewassen gekweekt. Jeroen, de derde generatie Moed, gaat verder met de uitbreiding van de fruitbomen kwekerij en boomkwekerij. Zo leveren wij ons bos- en haagplantsoen al verder buiten Zuid-Holland. Kies ook voor kwaliteit en kom onze bomen kopen.

Bomen of fruitbomen kopen vanuit Zuid-Holland

Als u in Zuid-Holland behoefte heeft aan leuke fruitboompjes, kruisbessen of rozenonderstammen, hoeft u alleen maar in contact te komen met J.H. Moed Boomkwekerijen. Ook zijn wij het juiste adres voor een kwalitatieve beukenhaag, buxus, leibomen en coniferen. U bereikt onze veelzijdige boomkwekerij via 06-21192158 of info@boomkwekerijmoed.nl. Wij horen graag welke (fruit)bomen u wilt kopen voor in Zuid-Holland.